Joomla en Wordpress Webdesign

WEBDESIGN

Joomla en Wordpress zijn cms systemen , makkelijk te gebruiken en snel aanpasbare basis voor uw volgende website.
 • Volledige nieuwe ontwikkeling van een website
 • Aanpassing van reeds bestaande websites
 • Implementatie van uw ontwerp in Joomla en Wordpress
Image
Image

Een website met Joomla of Wordpress ?

Uw eigen website is de toegangspoort tot de wereld en het boegbeeld van uw bedrijf. Webtechnologie is een onmisbaar onderdeel geworden van het dagelijks leven van de mensen en het aandeel ervan groeit met de dag. Verkoop, reclame, processen en zelfs relaties vinden nu bijvoorbeeld uitsluitend plaats via het web. Door de professionalisering van onze industrie zijn verzoeken van klanten gemakkelijker en beter in te willigen dan ooit tevoren.

Dit leidt echter tot hogere verwachtingen van bezoekers en gebruikers. Het is niet langer voldoende om alleen maar een website te hebben. Een slecht onderhouden, ouderwetse en verouderde site wordt dus snel herkend en vermeden. Bedrijven die niet in staat zijn aan de wensen en eisen van de gebruikers te voldoen, verliezen ook hun omzet en hun belang. Ondernemingen die de waarde van het Internet en de mogelijkheden ervan voor marketing erkennen, en die het tempo bijhouden of zelfs zelf bepalen, kunnen echter grote successen boeken.

Om in deze markt te overleven, is een systeem voor websites nodig dat gemakkelijk aan te passen, snel schaalbaar en ongecompliceerd in het gebruik is. Dit is precies waar content management systemen voor bedoeld zijn en Joomla is er daar één van. Ontwikkeld door duizenden, gebruikt door miljoenen en ondersteund door een toegewijde gemeenschap, is Joomla het systeem bij uitstek voor bedrijven van elke omvang die een professionele en duurzame webaanwezigheid willen onderhouden.
 • Webdesign
 • Verantwoordelijk ontwerp
 • Grafieken & Tabellen
 • Herontwerp
 • Logo
 • Video's
 • Foto's
 • Gebruikers Interface
 • Gebruikers Ervaring

Web ontwerp

Aanwezigheid op het internet is vandaag de dag even belangrijk als de winkel 10 jaar geleden was. De tijden zijn veranderd en zonder website kunt u in veel bedrijfstakken niet meer concurreren. Nu kun je op elke hoek webdesign krijgen, maar met grote verschillen in kwaliteit. Bij ons krijgt u alleen het beste. Meetbaar, controleerbaar en gegarandeerd!

Teksten

Het schrijven van goede teksten is voor veel mensen een echte uitdaging en toch zijn ze meestal onmisbaar om uw website te doen slagen! Voor de zoekmachine vriendelijkheid, maar ook met het oog op de toekomstige bezoekers van uw website, is het essentieel om met een aantal zaken rekening te houden! De teksten moeten niet lang en saai zijn. Anderzijds moeten ze ook niet te kort zijn en alle nodige informatie bevatten. Wij ondersteunen u bij de evaluatie van uw teksten en geven u advies om tot betere resultaten te komen!

Grafieken en tabellen

Tegenwoordig kunt u ook interactieve tabellen en grafieken op uw website weergeven, zoals u die kent van PowerPoint-presentaties. Het is ook mogelijk ze dynamisch aan uw eigen behoeften aan te passen. Dergelijke tabellen en grafieken kunnen, afhankelijk van het vakgebied, de beslissende blikvanger zijn om de aandacht van de klanten te trekken!

Lay-out

De lay-out van een website kan tegenwoordig sterk variëren. Men heeft de keuze tussen een flexibele websitebreedte die zich aanpast aan de grootte van de betreffende monitor/smartphone en een vaste websitebreedte. De eerste variant wordt ook wel responsive web design genoemd. Daarnaast is er de mogelijkheid van een combinatie van beide. Het logo kan niet alleen linksboven worden geplaatst, maar ook in het menu, in het midden of aan de rechterkant. Hetzelfde geldt voor het menugebied, het inhoudsgebied en andere gebieden ook! Hoewel gebruikers meer vertrouwd zijn geraakt met het internet, is er een trend naar duidelijke structuren met veel witruimte en contextgevoelige elementen. Dat betekent niet dat je het zonder moet doen! Je moet alleen de functies slim presenteren. Een duidelijk, gestructureerd en vriendelijk ontwerp, gecombineerd met schone code, moet een uitstekende basis vormen voor uw ideeën.

Foto's

Tegenwoordig is het schrijven van teksten niet meer voldoende om de aandacht van klanten te trekken. De visuele presentatie van een website is uiterst belangrijk geworden. Aantrekkelijke foto's, bijvoorbeeld van het personeel, uw producten, de kantoorruimte of uw bedrijf, zijn het beste middel om de belangstelling van uw klanten te wekken! Natuurlijk heeft iedereen tegenwoordig een camera en kan hij of zij dergelijke foto's zelf maken, maar voor een echt professioneel resultaat heb je waarschijnlijk een professional nodig! Wij werken samen met een fotograaf om u het best mogelijke resultaat voor uw aanwezigheid op internet te garanderen.

Logo

Het logo is de ziel van een website. In de tussentijd zijn er talloze manieren om je met je site te presenteren. Hoewel het logo slechts 1-4% van de website inneemt, kan het een zeer grote impact hebben. Vooral als uw logo verouderd lijkt en niet meer van deze tijd, zal het potentiële klanten afschrikken. Vaak zijn het de eenvoudige, tijdloze ontwerpen die de klanten op langere termijn aanspreken, terwijl logo's die er aanvankelijk uiterst modern uitzien, snel hun aantrekkingskracht verliezen. Wij willen deze moeilijke evenwichtsoefening samen met u tot een goed einde brengen. Want een van de spannendste taken van een ontwerper is om in de kleinste ruimte een groot effect te bereiken.

Responsief webontwerp

Sinds de komst van smartphones en tablets neemt het gebruik van websites op deze platforms voortdurend toe. In het verleden gaf men er de voorkeur aan een speciale website voor mobiele apparaten te maken. Een relatief nieuwe ontwikkeling daarentegen is responsive web design. Hierbij wordt de website aangepast afhankelijk van het uitvoerapparaat. Deze aanpassing gebeurt bijna oneindig. Aangezien de ontwikkeling van dergelijke HTML & CSS systemen een grote uitdaging is en een goede kennis op deze gebieden vereist, neemt men zijn toevlucht tot kant-en-klare responsive systemen. Er zijn veel van deze systemen of kaders. Maar de bekendste zijn bootstrap, skeleton, foundation en gumbyframework. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle bestaande systemen gebruiken als basis voor uw nieuwe website.

Video's

Video's zijn een integraal onderdeel van veel websites geworden. De vastgoedsector in Amerika is zelfs overgegaan op het promoten van individuele eigendommen met video's. De kosten van dit soort videomateriaal zijn veel lager dan gewoonlijk wordt aangenomen en met de mogelijkheden van vandaag zijn kleine video's een aantrekkelijk alternatief voor eenvoudige, stilstaande beelden!

Handgemaakt

Bij ons krijgt u oplossingen op maat, aangepast aan uw budget. Wij besteden aandacht aan alle aspecten van een project. Wij leveren speciaal voor u ontwikkelde lay-outs of passen kant-en-klare lay-outs aan als u een laag budget hebt. U bent ook welkom om uw eigen ontwerp aan ons voor te leggen en wij zullen het uitvoeren.

Herontwerp

Het ontwerp van veel websites ziet er nu erg verouderd uit. De "halveringstijd" van een ontwerp is drastisch afgenomen en bedraagt volgens onze schatting 1-3 jaar. Veronderstel dat een website 5 jaar geleden werd gecreëerd. 5 jaar op het web is als 15 jaar in het echte leven en je zou waarschijnlijk ook niet in een 15 jaar oude auto rijden. Het is dus belangrijk om af en toe een kleine "facelift" te doen als het op design aankomt. Anders kan uw website, die er 5 jaar geleden nog serieus en modern uitzag, er vandaag dubieus en stoffig uitzien en toekomstige klanten afschrikken!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Poëziestraat 173
1321 HM Almere , Nederland
Telefoon : 31 (0)85-06 01 770
Mobiel 0649267147 
K.V.K. NR 76449513
NL003086178B33